Hero image

Dit is Seller

Je wilt natuurlijk weten wie we zijn. Dat kun je verderop lezen en direct kennismaken met ons team van professionals in B2B telemarketing en B2B leadgeneratie. Maar voordat je dat doet, willen we je wat over ons vertellen: onze missie, visie en onze kernwaarden. Zodat we jou zo goed mogelijk kunnen helpen om jouw omzetgroei en doelstellingen te behalen.

Dit doen we

We optimaliseren bijvoorbeeld jouw verkoopprocessen om jaar in jaar uit de beste resultaten te behalen. Of we geven jouw interne én externe commerciële talenten de juiste begeleiding om een succesvolle carrière tegemoet te gaan. Van klantenservice uitbesteden tot aan klantvriendelijkheidstrainingen. Alles om jouw bedrijf naar het volgende level te tillen.

Onze missie

Wij helpen klanten groeien.

Door de ultieme mix van strategie, data, campagnes, trainingen en talenten zorgen wij voor meetbare groei. Voor jou.

Onze visie

Als alle elementen in het verkoopproces kloppen, wordt iedere groeidoelstelling gehaald. 

Wij willen altijd beter!


Wij

Wij zijn teamplayers en worden 

graag onderdeel van jouw team.

Willen

Wij werken vanuit DRIVE en niet vanuit moeten.

Altijd

Wij zijn niet te stoppen en onophoudelijk in het bereiken van doelen.

Beter

Wij zijn pas tevreden als we de beste zijn!

Onze kernwaarden

Het ontstaan van Seller

Wat we doen, doen we goed. En dat doen we al een tijdje. Seller 1.0 is ontstaan toen ons vorige bedrijf een telesales- en telemarketingafdeling wilde opstarten buiten de telemarketing om. Dat is waarom we vanuit de kelder zijn begonnen met een groep topverkopers. Je raadt natuurlijk al waar onze naam vandaan komt. Ons logo? Dat geeft een kleine knipoog naar de underground, waar we gestart zijn.


Daar is Seller 2.0 ontstaan. Want we zijn niet zo snel tevreden en gaan alleen voor het beste resultaat. We willen niet alleen een dienst leveren als telemarketing- of telesalesbedrijf, maar samen met onze klanten het beste resultaat behalen. We gaan dus net even een stapje verder, ook voor jou.


We zijn dankbaar voor waar we nu staan. Want het avontuur begon met twee klanten op zak en slechts één medewerker, na een herstart in Rijswijk. En toen begon het bouwen van het best presterende salesbedrijf op het gebied van telemarketing. Wij geloven erin dat alle bedrijven kunnen groeien als de juiste elementen worden toegevoegd of aangescherpt in het verkoopproces. Ook in jouw bedrijf kunnen we dit realiseren.


Wij willen graag met je meedenken, een strategische partner zijn en jou ondersteunen in de uitvoering. Zodat we samen snel kunnen schakelen, de mooiste dromen kunnen waarmaken en jouw omzet laten groeien. Want dat is waar wij energie van krijgen: jouw bedrijf begeleiden in het totale verkoopproces. Van klantenservice tot commerciële trainingen en koude acquisitie.


 Sinds 2015 zijn we uitgegroeid tot hét full-service salesbedrijf voor middelgrote en grote bedrijven. We helpen al onze klanten bij het behalen van de commerciële doelstellingen. Wanneer mogen we voor jou aan de slag? Mail ons op service@sellerbv.nl. Vinden we leuk.

De oprichters

Wie Seller is begonnen? Dat gaan we je verklappen. Allereerst beginnen we bij Cheryl. Redelijk ongeduldig, maar een commerciële en energieke duizendpoot als het gaat om commercie. Hadden we al verteld dat ze barst van de passie voor haar vak? Cheryl is recht door zee: no-nonsense en hard werken zorgen voor de beste resultaten. Of er ruimte is voor verbetering? In haar ogen altijd. Maar laten we eerst met jouw doelstellingen aan de slag gaan.

Waarom dan Seller? Omdat het beter kan. En moet. Want dat is iets waar je als commerciële vakidioot tegenaan loopt: een (on)zichtbaar plafond. Cheryl wist dit te doorbreken, heeft haar kennis van diverse sales- en managementfuncties ingebracht én is inmiddels trotse eigenaar van haar NLP-masterdiploma. Essentieel voor alle trainingen om jouw verkooptalenten succesvol te maken. Want het moet tenslotte beter.

En we hebben nog zo’n kanjer. En da’s Dylan. Een ambitieuze perfectionist die absoluut geen detail mist. En dat is ideaal als je slimmer en efficiënter wilt werken. Met een creatieve maar open blik zorgt hij voor unieke oplossingen. Op maat, speciaal voor al onze klanten. En dus ook voor jou.


Na zijn HBO-bedrijfskunde is Dylan snel aan de slag gegaan als commerciële man in het creditmanagement. En inmiddels is Dylan onze business & product developer. Ontwikkelen, groeien en vooral: slimmer te werk gaan. Zijn motto? Direct beter werk leveren.

De dimensie tussen deze twee energiekelingen is ongekend. Competitie is behoorlijk aanwezig tijdens spelletjes met het team. Af en toe stappen met het bedrijf is natuurlijk ook mega om te kunnen doen. We komen weer met zo’n cliché: een foto zegt meer dan duizend woorden. Dus oordeel zelf.