Open commerciele trainingen van Seller: voor ieder wat wils

Nou, niet voor iedereen natuurlijk. Maar wel voor iedereen met klantcontact en een commerciele instelling en/of functie. Daar geven wij trainingen voor. Normaal gesproken zijn dat besloten trainingen voor specifieke opdrachtgevers. Maar omdat onze mailbox volstroomt met verzoeken of wij ook open trainingen willen geven, gaan we dat natuurlijk doen. En wij vertellen je hier graag meer over.


Lees verder


Resultaatgerichte afspraken maken

We vragen twee dagen van je. In deze tweedaagse commerciele training leer je om van een koud contact een beginnende relatie te maken. De eerste dag van deze training is gebaseerd op theorie. We gaan veel aan de slag met realistische rollenspellen. Dat klinkt misschien makkelijk, maar we beloven je: we hebben een aantal pittige gesprekspartners voor je klaarstaan. Verder duiken we in jouw karaktereigenschappen, gaan we aan de slag met NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) waarmee we jouw onderbewustzijn op een andere manier activeren dan je gewend bent. Van jezelf. 

Wat we op de tweede dag doen? Da’s redelijk logisch: we gaan bellen. Met jouw potentiele klanten of bestaande relaties. Onder begeleiding van een van onze trainers gaan we samen aan de slag om afspraken te maken. Aan het einde van de tweede dag loop je naar huis met een goedgevulde agenda. En da’s lekker!

Na onze training ben je in staat om:

  • Op een creatieve manier een ingang naar de beslisser te vinden;
  • Het gesprek met impact te openen;
  • In korte tijd de gunfactor op te bouwen met de gesprekspartner;
  • De aandacht vast te houden van jouw potentiele klant;
  • De behoefte creeren voor een afspraak;
  • Zelfverzekerd om te gaan met bezwaren;
  • Commitment te vragen om zo de afspraak te ‘sluiten’.Ben jij een van de volgende commerciele toppers?

Ben jij een van de volgende commerciele toppers? Meld je dan aan via onderstaande contact-knop en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de datum en tijd te bespreken. Vol = natuurlijk vol, maar gelukkig organiseren we genoeg trainingen. Dus is er altijd een plekje vrij voor jou!