Ontwikkel vaardigheden die belangrijk zijn voor jouw bedrijf

De juiste commerciële vaardigheden ontwikkelen? Bij de trainingen van Seller beginnen we bij het begin. Bijvoorbeeld hoe je het beste kunt luisteren naar een klant, of het in kaart kunt brengen van problemen of een oplossing kunt geven. Soms houdt dat in dat je heel duidelijk moet zijn en de realiteit van de klant moet bijstellen. Er zijn genoeg mogelijkheden om hier nog beter en succesvoller in te worden. De commerciële training duurt slechts één dag en is dus makkelijk te plannen. Na deze training beschikken alle deelnemers niet alleen over de juiste vaardigheden om gemakkelijk afspraken te plannen bij jouw klanten of prospects, maar weten ze ook hoe ze de juiste vragen moeten stellen.

Trainingen die écht voor iedereen van grote meerwaarde zijn!

Commerciële vaardigheden

Het ontwikkelen en trainen van de juiste commerciële vaardigheden.

Zoals bijvoorbeeld luisteren naar de klant. Het in kaart brengen van problemen en de juiste oplossingen. Of door soms heel duidelijk te zijn en de realiteit van de klant bijstellen. Mogelijkheden genoeg om nog succesvoller te zijn. Deze training duurt slechts één dag en is dus makkelijk in te plannen. Na deze training beschikken de deelnemers over de juiste vaardigheden om gemakkelijk afspraken in te plannen bij jouw klanten of prospects. En weten ze hoe ze de juiste vragen moeten stellen.


Incompany salestrainingen

Een training op locatie kan natuurlijk ook. Heb je een mooi locatie op het oog of wil je het graag op kantoor organiseren? Dat kan! Wij zorgen ervoor dat alles aanwezig is en dat jouw mensen de juiste skills en tools krijgen aangereikt. Deze trainingen geven we voor groepen vanaf 6 deelnemers. Doe je mee?

usp 1

Effectieve salesvaardigheden

Het eigen maken van effectieve salesvaardigheden die direct in de praktijk kunnen worden toegepast.

usp 2

Een klantgerichte houding aanleren

Het aanleren van een klantgerichte houding om jouw gunfactor te verhogen.

usp 3

Relaties behouden en versterken

Het tonen van passend gedrag gedurende het gehele verkoopproces om de opgebouwde relatie te behouden en te versterken.

Telefonisch commerciële afspraken maken

Het kan spannend zijn om zomaar een afspraak te maken bij jouw potentiële of nieuwe klant. Wij snappen dat! Wij helpen jouw team op weg met duidelijke belscripten, de juiste begeleiding én natuurlijk een dosis zelfvertrouwen. En dat allemaal voor een héél scherpe prijs.


Klantgericht communiceren

De klant is écht koning. Als bedrijf denk je altijd mee met de klant. In sommige situaties moet je daarin zelfs een stapje verder gaan om het juiste doel te behalen. Dat is precies wat wij aanleren tijdens deze training. Voor iedere medewerker die (regelmatig) klantcontact heeft is onze commerciële training een absolute must. We beginnen bij de basiscommunicatie, maar gaan ook dieper in op de kunst van communicatie door goed te leren luisteren naar een klant. Hierdoor kunnen jouw medewerkers gemakkelijk de juiste oplossingen aanbieden. En hoe pak je feedback aan en zet je dit om in iets positiefs? Dat leren we je bij Seller ook.

Ben je net zo enthousiast als wij? Neem dan contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn!

Stuur ons een mailtje!

Benieuwd naar onze open commerciële trainingen?

Regelmatig organiseren we diverse open commerciële trainingen. Dit zijn trainingen die niet specifiek gericht zijn op een bepaalde organisatie. Wil jij als bedrijf investeren in het ontwikkelen van de skills van je medewerkers? Of doe je de training voor jezelf en word jij die nieuwe commerciële topper? Dan hebben wij onze open trainingen voor je klaarstaan. We hebben verschillende locaties waar deze trainingen gevolgd kunnen worden, dus ook bij jou in de buurt kun je gerust aanschuiven. Wil je meer weten of direct aanhaken?

Hero image