Onze ervaring in leadgeneratie

Op het juiste moment aanwezig zijn bij de juiste mensen. Da’s af en toe best lastig, dat snappen we. En daar willen wij je graag bij helpen. Door jouw boodschap over te brengen bij jouw doelgroep, precies op het moment dat zij daarop zitten te wachten. Samen met jouw team zorgen we ervoor dat de beste resultaten worden behaald. Van planning tot het sluiten van een deal: alle trajecten worden hierin meegenomen.

Hoe vullen we jouw sales pipeline?

Een constante vulling van jouw sales pipeline. Of funnel. Jij mag kiezen hoe je het noemt. Wij zorgen er daarna voor dat jouw commerciële toppers alleen nog maar de afspraak hoeven in te koppen. Wij doen de rest. Natuurlijk wil je weten hoe we dit doen. Daar hebben we een aantal simpele stappen voor ontwikkeld. Om voor jou de beste resultaten te behalen, door de sales te laten doen wat ze moeten doen, aan tafel zitten bij potentiële klanten!

Gekwalificeerde saleskansen in kaart brengen.

De juiste en soms grotere doelgroep bereiken.

Verhogen van jouw conversies en commerciële contracten.

Hoe vullen we jouw salespijplijn?

Een constante vulling van jouw salespijplijn. Of funnel. Jij mag kiezen hoe je het noemt. Wij zorgen er daarna voor dat jouw commerciële toppers alleen nog maar de afspraak hoeven in te koppen. Wij doen de rest.


Natuurlijk wil je weten hoe we dit doen. En daar hebben we een aantal simpele stappen voor ontwikkeld. Om voor jou de beste resultaten te behalen.

Gekwalificeerde saleskansen in kaart brengen.

De juiste, en soms grotere doelgroep bereiken.

Vergroten van jouw conversies en commerciële contracten

Wil je direct van start met leadgeneratie?

Dat kan. Door onze leadgeneratie ben jij ervan verzekerd dat jouw salesmensen altijd voldoende en kwalitatief goede leads hebben. Afspraken die renderen. En converteren. Vervolgens zie jij jouw omzet groeien.


Een stabiele en voorspelbare groei voor jouw bedrijf, dat is waar we het voor doen.

Wat onze klanten zeggen over Seller

"Seller is meer dan telemarketing, ze leveren een dienst op maat. Door de trainingen van onze Sales en de telemarketing op elkaar af te stemmen dragen ze aantoonbaar bij aan onze omzetgroei. 


Door de jarenlange ervaring van Seller weten ze wat er van onze accountmanagers gevraagd wordt en spelen hier goed op in."

Stock image

Klaar om makkelijker afspraken bij potentiële nieuwe klanten te realiseren?

Neem direct contact met ons op!