Wat is de business development service?

Het in kaart brengen van prospects, verrijken van de data, het uitvoeren van marktonderzoek en ook nog eens een kant-en-klare afspraak maken voor jouw accountmanager. Dat klinkt bijna te goed om waar te zijn. En toch is ’t zo: Seller zorgt voor jouw Business Development met een van onze Representatives.

Samen scoren

We zorgen samen voor de beste leads zodat jij kunt scoren met jouw bedrijf. Wel zo makkelijk. Onze Business Development Representative (BDR) staat voor je klaar voor al jouw commerciële activiteiten. We starten natuurlijk met een aftrap: we bespreken de doelstellingen, werkzaamheden en brengen in kaart hoe wij successen gaan boeken voor jouw bedrijf. Wekelijks krijg je van ons een update met bijbehorende resultaten. En waar we nog gaan verbeteren. Zo weet jij precies waar je aan toe bent.

Business Development Service Team aan tafel bij SellerBV

Zo gaan we het samen doen

We gaan natuurlijk voor de mooiste deals. In de vorm van fijne en grote klanten voor jouw bedrijf. Onze BDR zorgt voor duidelijke communicatie, heldere doelstellingen en mooie resultaten. In het kort:

Kick-off

We trappen samen af om de doelstellingen in kaart te brengen

 

Samenwerking

Samenwerken doen we al vanaf 6 maanden, daarna maandelijks opzegbaar

Updates

Duidelijke communicatie, heldere doelstellingen en wekelijkse updates

Stop met Dromen, start met groeien

Klinkt jou dit als muziek in de oren en wil je gewoon starten? Bel ons gewoon even op! Er is namelijk nog nooit een bedrijf gegroeid door alleen te dromen, wel door te durven! 


Voordat je met ons in zee gaat, wil je misschien wel wat meer weten over ons bedrijf. Dat snappen we. Wij optimaliseren jouw verkoopprocessen om jaar in jaar uit de beste resultaten te behalen. Ook kunnen we  jouw interne én externe commerciële talenten de juiste begeleiding geven. Of wil je liever dat we jouw klantenservice uit handen nemen? Wij doen er alles aan om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen. 


Wij willen altijd beter. En sneller. Daarom kies je voor Seller. Wil je meer over ons weten of onze dienstverlening? Via onderstaande button kun je alles lezen. Wat jij wilt.